Hırsızlık Zanlıları, Girdikleri Binanın Sakini Polise Yakalandı

Adana'da hırsızlık zanlısı iki kişi, bir binanın deposundan su bataryası, alüminyum profil ve çeşitli materyali çaldıktan sonra satmaya gittiği hurdacıda bina sakini polis memurunca suçüstü yakalandı Zanlılardan biri gözaltına alınırken diğeri polisin elinden kaçmayı başardı.

Adana'da hırsızlık zanlısı iki kişi, bir binanın deposundan su bataryası, alüminyum profil ve çeşitli materyali çaldıktan sonra satmaya gittiği hurdacıda bina sakini polis memurunca suçüstü yakalandı. Zanlılardan biri gözaltına alınırken diğeri kaçtı.

Hırsızlık zanlısı iki kişi, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi 78015 Sokak'taki bir apartmanının bodrum katına girerek buradaki su bataryası, alüminyum profil ve çeşitli metaryeli çalarak binadan uzaklaştı.

Şahısların binadan çıktığını gören bina sakinlerinden polis memuru, onları takibe aldı.

Şüpheliler, çaldıkları malzemeleri, hurdacıya götürüp satmaya çalıştıkları sırada polis memuru, şahısları suçüstü yakaladı.

Zanlılardan biri polisin elinden kaçmayı başarırken diğeri, olay yerine çağrılan Bağlar Polis Merkezi ekiplerine teslim edildi.

Öte yandan, zanlıya nerede çalıştığını soran polis ekipleri, bir temizlik şirketinin ismini vermesi üzerine şirket sahibini arayarak olayı doğrulatmak istedi.

Bunun üzerine olay yerine gelen şirket sahibi bir kadın, şahsı tanımadıklarını belirterek şirketinin ismini verdiği için zanlıya tepki gösterdi.
Kaynak: AA