Güzler Evcil Hayvan Parkı Açılışı Yapıldı

Kırşehir’de Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı açılışı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımı ile yapıldı. Park ve piknik alanının açılışında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Bakan Eroğlu’nun adının yatırım olduğunu ve Kırşehir’e Eroğlu’nun her gelişinde güzel hizmetlerin temelinin atıldığını söyledi.

Güzler Evcil Hayvan Parkı Açılışı Yapıldı
Dokuz yıllık süreçte Kırşehir’in sorunlarını çok hızlı şekilde çözdüğünü anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kırşehir’de yapılan birçok proje verilen desteklerle tamamlandı. Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanında temel atma törenini Bakan Eroğlu yapmıştı. Bu parkı yapmaya kentleşen bir Türkiye’de çocuklarımızın hayvan ve yeşil sevgisine daha yakın olması amacıyla yaptık. Doğa ve çevre ile ilgili okullarımızdan öğrencilerimizi de alarak eğiteceğiz. Aynı anda 650 kişi piknik yapabilecek” dedi.

Bölgede 450 farklı ağaç türünde de ekimler yapıldığını bildiren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Seyir terasları, basket sahası, oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve belki de en önemlisi çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alıyor. Projemizde ayrıca onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de var. İster kalabalık gruplar halinde, ister ailenizle 650 kişinin aynı anda piknik yapacağı bir piknik alanını da halkımız için bu projede inşallah bir ay içinde hayata geçirdik. Daha büyük hedeflere, daha büyük projelerle ilerlemek adına şehrimize yeni hizmetler ekliyoruz. Çocuklarımızın hayvanlarla temas edebileceği, hem de insanlarımızın güzel vakit geçirebileceği piknik alanları ile beraber güzel bir işletmeyi Kırşehir’e kazandırmış olduk” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Veysel Eroğlu’nun da katılımı ile Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı açılışı yapıldı.
Kaynak: İHA