'Eski Garaj Yeni Proje'nin Sözleşmesi İmzalandı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesine imzalar atıldı.

'Eski Garaj Yeni Proje'nin Sözleşmesi İmzalandı
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği büyük projeler arasında yer alan, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski garaj olarak bilinen alana yapılacak olan, içerisinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Kent Müzesi, bin tezgahlık pazaryeri, bin 500 kişilik salon, sinema salonu, kütüphane, kültür merkezi ve gençlik merkezini barındıran ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda imzalandı. Yüklenici firma yetkilileri ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu arasında imzalanan projesin iş yapım süresi 750 gün olarak açıklandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılan imza töreninde Gençoğlu, atılan imzaların Manisa’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa’mız için yeni bir dönüm noktasının imzasını atmış bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde, birbiri ardına Büyükşehir Belediyemizin büyük projeleri başlıyor. Bu projelerden en büyüğü olan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesini imzaladık. Bugün böyle büyük bir projenin sözleşmesinin imzalanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Manisa’mız için hayırlı olmasını diliyorum. Manisa’nın çehresini değiştirecek, Manisa’daki sosyal yaşantıyı geliştirecek dev bir proje. Yalnız büyükşehir hizmet binası değil, içerisinde pazar yeri, kapalı otoparkı, sinema salonları, konferans salonları, kütüphanesi ve birçok aktivitenin yapılabileceği bir sosyal yaşam alanı olacak. Manisalıların özlemle beklemiş olduğu projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta imzasını attığımız Manisa Prime’da çalışmalar geçtiğimiz hafta başladı.

Yalnız bu iki projenin bedeli 550 milyon lira. Manisa’mıza hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız, herhangi bir aksilik yaşamadan bitirmek nasip olur. Yüklenici firmaya da çalışmaların başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA