Eleşkirtli Çocuklar 'Mobil Gençlik Merkezi' İle Eğlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Ağrı Gençlik Merkezince yürütülen "Ağrı Mobil Gençlik Merkezi" Projesi kapsamında, Eleşkirt Ortaokul öğrencilerine yönelik sportif etkinlikler düzenlendi.

Mobil Gençlik Merkezi aracıyla Eleşkirt Ortaokul'unu ziyaret eden gönüllüler, buradaki öğrenciler için satranç, mini golf, badminton, langırt, dart, okçuluk, matrak ve mangala gibi sportif etkinlikler gerçekleştirdi.

Okul bahçesinde düzenlenen programda, öğrenciler güzel vakit geçirerek gönüllerince eğlendi.

Ağrı Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Nuri Okan, yaptığı açıklamada, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere 21 ilde gerçekleştirilen 25 mobil gençlik projesinden birini, bugün Eleşkirt ilçesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Projenin genel amacının, gençlerin özellikle terör belasından uzak tutmak olduğunu ifade eden Okan, "Onlara sosyal sportif aktivitelere manasında bu güzelliklerle tanıştırıp, hayata daha güzel bir şekilde tutunmalarını sağlamak,daha güzel bir gelecek için onlara bir nebzede olsa küçük bir katkı sunmak için bugün bu projemizi burada gerçekleştirdik. Projemiz gönüllü gençlerimizle gerçekleştirildi." diye konuştu.

Kaynak: AA