Büyük İkramiye Didim'e Vurdu, Talihli Merak Konusu Oldu

Süper Loto’nun 523. hafta çekilişinde iki talihli 6’yı bilerek büyük ikramiyeye ortak oldu. Büyük ikramiyenin çıktığı Aydın’ın Didim ilçesinde talihlinin kim olduğu merak konusu oldu.

Büyük İkramiye Didim'e Vurdu, Talihli Merak Konusu Oldu
Süper Loto’nun 523. haftaki çekilişinde 6 milyon 360 bin 842 lira 50 kuruşluk büyük ikramiye, Aydın’ın Didim ilçesi ve İstanbul Kadıköy’den iki vatandaşa çıktı. Büyük ikramiyenin çıktığı kuponun Didim’de Yeni Mahalle Bülent Ecevit Caddesi’nde Ali Kuş’a ait bayiden yatırıldığı öğrenildi. İlçede talihlinin kim olduğu merak konusu oldu.

Bayii Ali Kuş’un eşi Songül Kuş, büyük ikramiyenin Didim’e çıktığını akşam çekilişten sonra öğrendiklerini belirterek, “Kuponun da bizim bayimizden yatırılması bizleri sevindirdi. İki yıl önce Akbük’te büyük ikramiye ile şaka yapılmıştı ama bu sefer gerçekten Didim’e çıktı. Bildiğim kadarıyla Didim’e çıkan en büyük ikramiye. Umarım ihtiyaç sahibi birine çıkmıştır” dedi.

Büyük ikramiyenin Didim’e çıktığını öğrenen Yılmaz Kalkan adlı vatandaş ise, “Bizde şans oyunu oynuyoruz ama bu zamana kadar çıkmadı. Didim’e çıkması güzel, ihtiyaç sahibi birisi kazanmıştır umarım. Daha önce kendi aramızda ya da başka arkadaşlar şakayla karışık dedikodu üretiyorduk. Bu kez çıkması iyi oldu” diye konuştu.

Kaynak: İHA