Başkan Özakcan; 'Halkımızın Yararına Olacak Her Projeye Açığız'

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Özakcan, “Halkımızın yararına olacak her projeye açığız” dedi.

Başkan Özakcan; 'Halkımızın Yararına Olacak Her Projeye Açığız'
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Müdür Yardımcısı Nurdan Kemal ile birlikte Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a ziyarette bulundu. Ziyarette, Kocagür Mahallesi’nde açılması planlanan sosyal dayanışma merkezi görüşülerek, fikir birliğine varıldı.

Arazi devrinde fikir birliğine varıldı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız, sosyal dayanışma merkezi projelerinden bahsettiler. Kocagür Mahallesi’nde açılması planlanan merkez için bizden, belediyemizin arazisini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devri talebinde bulunarak, bu konuda destek talep ettiler. Kendileri ile fikir birliğine vararak arazimizin devri için gerekli yasal çalışmaları başlatacağımızın sözünü verdik. İnsan odaklı, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, belediye olarak vatandaşlarımızın yararına olacak her türlü çalışmayı destekliyoruz” dedi.

Özakcan’a teşekkür etti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Başkan Özakcan’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Verilen hizmetin her zaman doğru ve hızlı ilerlemesi daha çok kişiye ulaşma konusunda bizlere de yardımcı olacağına inanmaktayız. Bu kapsamda sahada yapacağımız çalışmalar doğrudan Sosyal Dayanışma Merkezi’nde değerlendirilmesi yapılarak hızlı çözümlerle ihtiyaç sahiplerine doğrudan ilgilenme fırsatı yakalamış olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA