Alaplı Belediye Başkanı Tekin'e Ziyaret

Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şeraffettin Nas, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i ziyaret etti.

Nas, ziyarette yaptığı konuşmada, kentin bütün ilçelerini dolaşarak, kaymakamları ve belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

İlçelerin sorunlarını rapor haline getirmeyi planladıklarını ifade eden Nas, "Bu ziyaretlerimizden çıkardığımız sonuçları, sorunları bir rapor halinde Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracağız. Büyükşehir olan yerlerde tabii büyük sıkıntılar yaşanıyor. Sıkıntılara değineceğiz, değinmezsek vebal altında kalırız." diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkanı Tekin ise, belediye olarak muhtarlara her zaman yardımcı olduklarını belirterek, "İmkanımız olduğu sürece muhtarlarımızın taleplerini geri çevirmemeye çalışıyoruz. Kum, çakıl, su gibi ihtiyaçlarını karşılayarak, kanalizasyon ve iş makinelerimizi köylerimizin hizmetine sunuyoruz. Muhtarlarla güçlü bir iletişimimiz var." dedi.

Ziyarette, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanı Muhterem Benli, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Akdemir, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda ve Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal yer aldı.

Kaynak: AA