AK Parti Hisarcık İlçe Yönetimi, İlk Ziyaretini Kaymakamlığa Yaptı

Hisarcık AK Parti İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresinin ardından ilk ziyaretini Kaymakamlığa gerçekleştirdi.

AK Parti Hisarcık İlçe Yönetimi, İlk Ziyaretini Kaymakamlığa Yaptı
AK Parti İlçe Başkanı Veteriner Hekim Ali Var ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını almalarının ardından Simav Kaymakamı ve Hisarcık Kaymakam Vekili Türker Çağatay Halim’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Ali Var, “Hisarcık ve köylerine hizmet noktasında beraber uyum içinde çalışmamız ve daha fazla gayret sarf etmemiz gerekir” dedi.

Var,” Bizleri bu göreve layık gören milletimizin yükü omuzlarımızda. Bu yük hem ağır hem değerli. Emaneti hakkıyla taşıma bilinciyle hareket etmekle mükellefiz. Vatandaşlarımızın tüm beklentilerinin karşılanması için yönetim kurulundaki arkadaşlar, İl Genel Meclisi ve Belediye Başkanımızla hep beraber çok çalışmalıyız. Bu çalışmalarımızda Kaymakam beyden de destek bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Kaymakam Vekili Türker Çağatay Halim, yeni İlçe Başkanı Ali Var ve yönetim kurulu üyelerini yeni görevleri sebebiyle tebrik edip, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Ziyarete, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var, yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç ve Mustafa Şen’de katıldı.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA