Adrian Greiner Açıklaması 'Sizi Ve Ülkenizi Daha İyi Tanımam Gerektiğini Düşünüyorum'

54. Uluslararası Antalya Film Festivali için Antalya’ya gelen Emmy ödüllü "Entourage" dizisinde oynadığı "Aktör Vincent Chase" karakteri ile tanınan Amerikalı aktör Adrian Greiner, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Antalya Film Festivali’nin kapanış töreni için Antalya’ya gelen Adrian Greiner, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mütevazılığı ve sıcakkanlılığı ile dikkat çeken Greiner, Entourage dizisinin hayatını değiştirdiğini belirtti.

Oyuncu "Bana şu an yapabildiğim şeyler için büyük fırsatlar sundu. Oyuncu olarak ufkumu açtı ve en önemlisi ticari olmayan işler yapmak için imkan tanıdı" ifadelerini kaydetti.

Greiner, Entourage dizisinin devamının çekilmesi ile ilgili soruya ise "Neden olmasın, bence yapabiliriz" cevabını verdi.

Türkiye ve Türk halkı ile ilgili izlenimlerinin ne olduğu sorusunu Greiner, "Ben diğer Amerikalıların aksine bir konuyla ilgili bilgi ve eğitimim olmadan fikir sahibi olmak istemem. O yüzden bu soruya cevap vermek için sizi ve ülkenizi daha iyi tanımam gerektiğini düşünüyorum" şeklinde yanıtladı.
Kaynak: İHA