Yozgat Milli Eğitim Müdürü Yazıcı Göreve Başladı

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, sosyal ve kültürel etkinliklerinin artırılması için çocukların mutlu olabileceği ortamlar oluşturacaklarını söyledi.

Yozgat'ta göreve başlayan Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitim yöneticileriyle ileşitimlerinin en üst seviyede olacağını, en ücra köydeki bir öğretmenin derdini kendisine rahatlıkla analatabileceğini ifade etti.

Yazıcı, eğitimde kaliteyi yükseltmek için öğrencileri, akdemik ve sosyal, kültürel aktivitelerle en iyi şekilde yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Eğitim süresince her öğrencimizin bire bir izlenmesi, her öğrencimize gerekli rehberliğin yapılmasını sağlayacağız. Aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinliklerinin daha fazla artırılması için okullarımızda sosyal alan, çocuklarımızın mutlu olabileceği, yeteneklerini ortaya koyabilecekleri ortamların oluşturması için planlarımız var. Çocuklarımızın baskın yeteneklerinin ortaya konulması bağlamında eğitim ortamlarının buna göre dizayn edilmesinin elzem olduğunu düşünüyorum."

Moral ve motivasyona önem vereceklerini aktaran Yazıcı, bu kapsamda okul idarecileri ve öğretmenlerle sürekli iletişim halinde olacaklarını ifade etti.

Yazıcı, doğup büyüdüğü toprakların çocuklarına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA