Samsun Valisi Kaymak, Kaymakamlarla Toplantı Yaptı

Samsun Valisi Osman Kaymak, ilçelerde yapılan çalışmalarla ilgili kaymakamlardan bilgi aldı.

Kaymak, valilik başkanlığında düzenlenen toplantıyla kaymakamlarla bir araya geldi.

Toplantıda kaymakamlar Vali Kaymak'a ilçelerindeki çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Kaymak, göreve geldiğinden bu yana fırsat buldukça ilçelere ziyaretler yaptığını anımsatarak, birkaçı dışında çoğu ilçeyi gördüğünü, en yakın zamanda diğer ilçeleri de ziyaret edeceğini söyledi.

Kaymakamlara, ilçelerinde ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerinin karşılanması konusunda uyarılarda bulunan Kaymak, şunları kaydetti:

"Öncelikle sizlerden muhtaç ailelerimize yardım yapılması konusunda hassas davranmanızı ve ihtiyaçlarını karşılama yönünde yardımda bulunmanızı istiyorum. Yine ilçelerinizde bulunan şehit ailelerimizi ziyaret edip sorunları varsa çözüm getirmenizi bekliyorum. İlçe halkının su ihtiyacını giderme noktasında su depolarının temizlik ve dezenfekte işlemlerini takip ederek, gerekli kontrolleri sık aralıklarla gerçekleştirin. Depoların hijyen olması için gerekli tedbirleri alın."

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 6 ilçede 250 çarşı ve mahalle bekçisi görevlendirilmesi konusu da görüşüldü.

Toplantıya vali yardımcıları Hasan Öztürk, Recep Yüksel, Hakan Kubalı, Sezgin Üçüncü, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kasaoğlu da katıldı.

Kaynak: AA