Ödüllü Genç İletişimcilerden, Rektör Şahin'e Ziyaret

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, 2017 yılında gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası festivallerde çeşitli dereceler elde eden öğrenciler, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ödüllü Genç İletişimcilerden, Rektör Şahin'e Ziyaret
Rektör Prof. Dr. Şahin yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Gösterdiğiniz başarı ve performanstan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hakikaten Selçuk Üniversitesi’nin yüz akı oldunuz. Sizlerin bu başarıları bizleri mutlu etmenin ötesinde sizlere verdiğimiz emeğin, sizler için yaptığımız uğraşların ve gösterdiğimiz çabaların boş olmadığını gösteriyor. Bu açıdan da mutlu oluyoruz. Gerçekten Türkiye’nin en iyi iletişim fakülteleri arasında olduğumuzu bir kez daha ispat etmiş oldunuz. Sayın Dekanımız olmak üzere öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugün TRT’de de gördük, ulusal televizyonlarda da görüyoruz mezunlarımızdan çok sayıda öğrencimizin hem devletimizin kurumlarında hem özel televizyonlarda ve radyolarda işini çok iyi şekilde icra ettiğini ve çok başarılı çalışmalara imza attıklarını görmüş olduk. Bu açıdan da sizlerle Selçuk Üniversitesi gücüne güç katmıştır. Kendisini ve kalitesini bir kez daha tescillemiştir. Ben hepinizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Şahin, Üniversite Televizyonu’nu bölge televizyonu yapma yönünde ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Kalender ise, fakülte olarak 2017 yılında da önemli başarılara imza attıklarını belirterek, destek ve katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Şahin’e teşekkür etti.

Ziyarete, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aytekin Can ve beraberindeki öğretim üyeleri de eşlik etti.
Kaynak: İHA