Kemalpaşa'da 'Murat Yılıdırım' İzdihamı

Kemalpaşa Belediyesi tarafından 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanarak ilçeye kazandırılan ve vizyon projelerden biri olan Kültür Sanat ve Spor Merkezi’nden bulanan sinema salonları hizmete açıldı.

Kemalpaşa'da 'Murat Yılıdırım' İzdihamı
Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan sinema salonları başrollerini Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in üstlendiği ilk öpücük filminin galası ile açıldı. Açılışa başta Kemalpaşalılar olmak üzere İzmir ve çevre ilçelerden vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, programa filmin başrol oyuncusu Murat Yıldırım da katıldı.

Açılış programında konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İzmir’in incisi olan ve daha gelişmiş bir Kemalpaşa için gece-gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Daha gelişmiş bir Kemalpaşa sözü verdiğimiz bu milletin hayallerini gerçekleştirmek için bıkmadan, yorulmadan çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Kemalpaşa’mızı marka şehir yapmak için attığımız her adımda çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini düşünüyoruz. Bu kapsamda yapımı tamamlanan ve vizyon projelerimizden biri olan Kültür Sanat ve Spor Merkezi’mizde hizmete açılan sinema salonlarımızda başrollerini Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in üstlendiği filmin galasını oyuncu Murat Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirdik."

“Yapacağımız eserlerle dört başı mamur hale gelecek”

Kemalpaşa’yı yapacakları eserlerle dört başı mamur hale getirdiklerini ve bu gelişmelerin artarak devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Uğurlu, "Bizim Kemalpaşa halkına sözümüz vardı. Şartlar ne olursa olsun bahanelere sığınmayacağız, hizmet edeceğiz dedik. İlçemizin İzmir’in diğer ilçeleri arasında saygınlığını en üst noktaya taşıma gayreti içerisinde gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bugün çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yüzlerinde ki bu mutluluk bizim için her şeyin üstüde. Modern kentleşme, sağlıklı yaşam, ve yaşam kalitesi yüksek bir Kemalpaşa inşa etmek için çıktığımız bu yolda halkımızdan aldığımız destekle daha ileriye doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Uğurlu, Kültür Sanat ve Spor Merkezi’ni 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayıp Kemalpaşa’lıların hizmetine sunduklarını hatırlatarak, "Son derece modern binamızın üst katında bulunan sinema salonları Cinepoll adıyla özel bir firma tarafından işletilmekte olup, herşeyi ile Kemalpaşalılarımıza layık bir şekilde dizayn edildi. Ben kendilerine de bizlere bu mutlu günü yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Ayrıca Turgutlu Kaymakamımız Uğur Turan’a, Kemalpaşa Kaymakamımız Kemal Kızılkaya’a, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e, protokol üyelerine, kıymetli Kemalpaşalı hemşerilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar Murat Yıldırım ile birlikte filmi seyrettiler.
Kaynak: İHA