Karayollarında Durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Trabzon-Rize yolunun 25.kilometresindeki Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönündeki kuzey tüpünde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle ulaşım 30 Ekim'e kadar 08.00-18.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Polatlı-Ankara yolunun 29-30. kilometrelerinde köprülü kavşak yapımı nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönü de trafiğe kapatılarak, ulaşım yan yollara yönlendirilecek.

Borçka-Artvin devlet yolunun 37-64. kilometrelerindeki tünellerde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Susuz- Çeltikçi kavşaklarındaki Orhan Gökberber viyadüğünün İstanbul istikameti 6-8. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun söz konusu kesimi taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşıma karşı yönden iki yönlü izin verilecek.

Elmalı-Finike yolunun 12-15. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle 18 Kasım'a kadar trafik akışı sol yoldan geliş-gidiş olarak gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA