Güneydoğu Gazisi Hanifi Kopar İçin Mevlid-İ Şerif Okutuldu

Gaziantep’te tedavi gördüğü özel hastanede 4 gün önce hayatını kaybeden Güneydoğu Gazisi Hanifi Kopar için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Güneydoğu Gazisi Hanifi Kopar İçin Mevlid-İ Şerif Okutuldu
Güneydoğu Gazisi Hanifi Kopar, 4 gün önce Gaziantep’te tedavi gördüğü özel hastanede vefat etmiş, düzenlenen törenle Asri Mezarlığa defin edilmişti.

4 gün önce hayatını kaybeden Evli ve üç çocuk babası 46 yaşındaki için Mevlid-i Şerif okutuldu. Yeşil Ova Mahallesi Sosyal Tesisinde okutulan Mevlid-i Şerif’e Araban Kaymakamı Emin Bağlı, Araban Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Yüce, Hatay İl Müftüsü Hilmi Kavillipğlu, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Abdulkadir Özpınar, Araban İlçe Müftüsü Abdusselam Aydın, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet İnce, Araban Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behcet, Arabanlı gaziler, daire amirleri, STK temsilcileri, ilçe merkezi ve kırsalındaki mahalle muhtarları ve sevenleri katıldı.

Kopar, 1992 yılında Tunceli Hozat ilçesinde Jandarma Er olarak vatani görevini yapmaktayken, Hozat kırsalında PKK terör örgütü ile girdiği silahlı çatışma sonucunda sağ bacağını kaybetmişti.
Kaynak: İHA