Büyükkılıç, KESOB'un Meclis Toplantısına Katıldı

Kayseri Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Meclis Toplantısının konuğu olan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, örnek ve referans belediye çalışmalarından örneklerle yerel bilgiler verdi.

Büyükkılıç, KESOB'un Meclis Toplantısına Katıldı
Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantısına konuk davet ederek bilgi alışverişinde bulunduklarını belirten Kayseri Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Övüç, “Bu toplantılarda esnaflar ile kent yöneticilerini bir araya getiriyoruz. Böylece uygulamada ve pratik de yaptıkları ile edinilen tecrübe ve bilgi birikimlerini paylaşmalarını sağlıyoruz“ dedi.

KESOB toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda belediyenin sanayi ve ekonomiye yön veren çalışmalarından örnekler veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler ile Kayseri esnafının, ticaret erbabının ve sanayi yatırımcısının ufkunu açtığını ve yatırımlarına katkı sağlayarak bir bakıma yön verdiğini söyledi.



Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile toplumda birlik ve beraberliğe vesile olduklarını, sosyal belediyecilik anlayışı ile toplumsal barışa ve huzura katkı sağladıklarını hatırlatan Başkan Büyükıklıç “Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma büyük önem veriyoruz. Çünkü kolay, seri ve alternatif ulaşım ekonomiye kazanç olarak yansımaktadır. Bugün Kayserimizde sağlık sektörü gelişiyor ve örnek gösteriliyor ise, Turizm gelişiyor ise, sanayi bölgeleri dar gelip yenileri açılıyor ise bundan belediye yatırımların büyük paylı vardır. Melikgazi belediyesi yatırımları ve icraatları ile her zaman esnafların yanında olmuş sonuçta üreten ve kazanan bir şehir Kayseri örnek modeli oluşmuştur. Ne kadar çok ticaret ise o kadar da istihdam demektedir. Dolayısı ile Melikgazi yatırımları aynı zamanda ekonominin lokomotifidir“ dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç konuşmacı olarak katıldığı toplantıda KESOB yönetim kurulu üyelerine slaytlar eşliğinde bilgiler aktardı ve Belediyenin yol haritası hakkında dolayısı ile şehrin büyüme esasları hakkında ön bilgiler sundu.
Kaynak: İHA