Birecik'te Halk Toplantısı Düzenlendi

Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, ciddi anlamda ihtiyaç sahibi olanların kaymakalığa müracaat etmeleri halinde gereğinin yapılacağını belirtti.

Kaymakam Perçi, Hoca Şerif Mahallesi'nde düzenlediği Halk Toplantısında, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Özellikle ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi noktasında her komşunun üzerine düşen görevi yapması gerektiğini dile getiren Perçi, "Köylerimizde ve mahallelerimizde yaşayan gerçekten durumu kötü olan, bakacak kimsesi olmayan, yaşlı, özürlü, fakir-fukara insanlarımız varsa onları da özellikle hemen tarafımıza bildirin. Müracaat halinde gerekli inceleme ve denetimlerin ardından gereken yardım yapılacaktır." diye konuştu.

Perçi, yatırımlar hakkında da bilgi vererek, içme suyu arıtma tesisi için çalışmaların başladığını, okul ihtiyacı için de uygun yer tespit edildiğinde yeni okullar yapılacağını bildirdi.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Akşit, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Gökmen Göklü, İlçe Sağlık Müdürü Özlem Kural ile bazı sivil toplum kuruluşunun temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA