Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolu Dolu Kutlanacak

Bilecik’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli olurken, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94’üncü yılının coşkusunu Bilecik halkı ile hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Bilecik'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolu Dolu Kutlanacak
Bilecik’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Bilecik Valiliği tarafından açıklandı. Program 28 Ekim Cumartesi günü saat 13:00’da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Saat 13:30’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisinde Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim sergisi açılı olacak. Aynı günün gecesinde Cumhuriyet Meydanında Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Cumhuriyet Konserinde Gökçe ve Yusuf Güney Bileciklilerle buluşacak.

’’Bayrağını al Cumhuriyete gel’’

29 Ekim günü saat 09:00’da valilik makamında tebrikleri kabul edeceğini ifade eden Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94’üncü yılının coşkusunu, Bilecik halkı ile hep birlikte yaşayacağız. Ulusal değerimiz olan Cumhuriyet Bayramımızı halkımızla birlikte kutlamak için,ellerimizde Türk Bayraklarımızla 29 Ekim Pazar günü saat 09.30 da Cumhuriyet Meydanından, Edebalı Stadyumuna yürüyeceğiz. Bunun içinde bir slogan belirledik. Bu slogan ’Bayrağını al Cumhuriyete gel’ oldu" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet yürüyüşü

Vali Büyükakın, Tüm vatansever Bilecik halkını 29 Ekim Pazar günü saat 20.00 de Cumhuriyet yürüyüşü için Cumhuriyet Meydanına beklediklerini ifade ederek, "Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Kaynak: İHA