Başkan Arslan Sanayi Sitesini Projelerle Ayağa Kaldıracaklarını Söyledi

Adıyaman’ın Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hacı Arslan, hayata geçirecekleri projelerle küçük sanayi sitesini modern bir hale getirerek, esnafa daha faydalı olma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Arslan Sanayi Sitesini Projelerle Ayağa Kaldıracaklarını Söyledi
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Arslan, göreve geldikleri günden bugüne sanayi sitesinde önemli çalışmalara imza attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini söyledi.



Başkan Arslan, "Sanayi sitemizde ağaçlandırma, tel örgü, bekçi kulübeleri, giriş çıkış kapılarımız, güvenlik kameraları ve park alanı kazandırdık. Son dönemde ise daha iyi hizmet verebilmek için Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’nun katkısı ile idari binamızı yeniledik. Şu anda ise sanayi sitemize modern bir cami yapma gayreti içerisindeyiz. Hayırseverlerimizin desteği ile camimizin yapımına başlandı. Şu anda temel kazısı yapıldı. Bu projenin ardından yol ve kavşak çalışmaları tamamlanırsa, sanayi sitemizin girişine kemerli modern bir nizamiye yapacağız. Bu çalışmaların yanı sıra ilerleyen dönemde KSS’ye çıraklık eğitim merkezi kurulması yönünde çalışmalar yürüteceğiz. Tabi bu çalışmaları siz değerli esnaf arkadaşlarımın desteği ile yapmaktayız. Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta içerisinde hem ödemeler, hem de cami için Ankara’ya gittim. Sanayi Bakanlığında Genel Müdür Yaşar Öztürk Bey ve Hesap İşleri Uzmanı Daire Başkanımız Mahmut Tufan Bey’le ödemelerle ilgili görüştük. Ardından cami ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığını ziyaret ettik. Görüşmelerimiz esnasında bizlere daima yardımcı olan Milletvekili Danışmanımız İsmet Öztürk’e sanayi sitesi esnafları adına teşekkür ederim" dedi.

Yeni yönetmelik gereği E Kooperatif sistemine geçilmesinin ardından, bundan böyle yapılacak olan resmi ve genel kurul işlemlerinde geçerli olan ortaklık pay senetleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkartırılmış olup, bu pay senetlerinin Kooperatifimiz ortaklarına 75 bin TL karşılığında verilmesine karar verilmiştir. Üyelerimizin Kooperatifimize gelip belgelerini almaları gerekmektedir. Bu belgeler 258 dükkanın her biri için ayrı ayrı düzenlenmiş olup, 258’e 1 hissesi tapu yerine geçiyor" dedi.

Kaynak: İHA