Başkan Ali Çetinbaş Açıklaması Kütahya, İlçe Kongrelerini Tamamlayan 5 İlden Birisi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya’nın, ilçe kongrelerini tamamlayan 5 ilden birisi olduğunu dile getirdi.

Başkan Ali Çetinbaş Açıklaması Kütahya, İlçe Kongrelerini Tamamlayan 5 İlden Birisi
Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Çetinbaş, Kütahya’da 13 ilçe başkanından 8’inin değiştiğini ifade etti.

Başkan Çetinbaş, "Bu milletin gönlünde çok başka yer etmiş, çıkmazda olan ülkemizi yeniden ayağa kaldırmış, milletimizin sevgilisi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti 6. Olağan İlçe Kongreleri’mizi Emet ilçe kongremizin de gerçekleşmesiyle tamamlamış bulunmaktayız. İlçe Kongrelerimiz büyük bir coşku ve şölen havasında geçmiş olup, teşkilatlarımızın gücüne güç katmıştır. Yenilenen ve güçlenen İlçe teşkilatlarımızla bundan sonraki hedefimiz, güçlü Türkiye için 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere hızlı bir şekilde hazırlanarak, seçimlerden başarı ile çıkmaktır.Çünkü AK Parti Türkiye’nin geleceği, milletin Partisidir.Yeni seçilen ilçe başkanlarımızı ve tüm ilçe teşkilatlarımızı tebrik ediyor, kutlu yürüyüşte başarılar diliyorum" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hayri Öz ve Remzi Günay ile AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları başkanı Ceyda çetin Erenler de katıldı.

(EFE)
Kaynak: İHA