Vali Güvençer, Gölmarmara Ziyareti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 15. Muhtarlarla İstişare Toplantısını Gölmarmara ilçesinde gerçekleştirildi.

Vali Güvençer, toplantı öncesi Gölmarmara Kaymakamı Hüseyin Karameşe’yi makamında ziyaret ederek, kaymakamlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gölmarmara Belediyesi Toplantı Salonunda, Vali Güvençer başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Kaymakam Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Kamil Öz, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Ahmet Cülen, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, il ve ilçe daire müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Vali Güvençer, yaptığı konuşmada, kamu görevlileri olarak hizmet etmek için Manisa ve Gölmarmara’da olduklarını söyledi.

Ülkenin son 10-15 senede çok ciddi mesafeler kat ettiğini belirten Güvençer, şöyle konuştu:

"Artık 10-15 sene öncesinin Türkiye’sinde, Manisa’sında, Gölmarmara’sında değiliz. Hatta geçen senenin Gölmarmara’sında değiliz. Gölmarmara bugün, geçen seneden daha farklı. Sorunları daha az, bazı sorunları çözmüş durumda, kazanımları daha çok. Bunun kıymetini bilmek, birbirimize teşekkür etmek durumundayız. Eğer gerçekten sorunların azalması ve iyiliklerin artması manasında başarıyla karşı karşıyaysak, burada temel saik, milletin ta kendisidir."

Kaymakamı Karameşe ise Gölmarmara’nın Manisa’nın küçük bir ilçesi olduğunu belirterek, "15 bin nüfuslu, 15 eski köyden oluşan, temelde tarımla geçinen bir ilçe. Ekonominin büyük bir bölümü hemen hemen hepsi tarıma dayalı. Manisa Gediz ovasının önemli, verimli bir kısmı ilçemizde bulunmaktadır" dedi.

Toplantının ardından Vali Güvençer, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ve İsmetpaşa Mahallesinde ikamet eden şehit Turan Geçkalmış’ın ailesini ziyaret etti.

Gölmarmara’da devam eden yatırımları da inceleyen Vali Güvençer, 16 derslikli Gölmarmara İmam Hatip Ortaokulu, 32 derslik ve 2 atölye kapasiteli Gölmarmara Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile 10 yatak kapasiteli Gölmarmara Devlet Hastanesi inşaatlarını da inceledi.

Kaynak: AA