Vali Bilmez Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, il merkezine bağlı 6 köyü ziyaret etti.

Vali Bilmez Köylülerin Sorunlarını Dinledi
Ziyaretleri kapsamında, beraberinde ki kurum amirleri ile birlikte Edegül, Dedegül, Çeğilli Sulakyurt, Değirmenli ve Kartalpınar köylerine giden Vali Bilmez, köylerde incelemelerde bulundu.

Köylerde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Bilmez, vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet etti, köylerin sorunlarını dinledi ve notlar aldı.

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, sorunları yerinde tespit etmek ve halkla buluşmak adına köy ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Vali Bilmez, “Devletimizin sağladığı imkânları en iyi şekilde kullanarak halkımıza, insanımıza hizmet etmek için bu görevdeyiz. Elbette sorunlarımız olabilir, bu sorunları çözmek için devlet olarak bütün birimlerimizle ve köy muhtarlarımızla birlikte hareket ediyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde bütün köylerimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Şehrimiz güzel, sakin, insanlar kardeşçe yaşıyor. Biz bu kardeşliğin devam etmesini sağladığımız takdirde, inşallah birkaç yıl sonra Ardahan’ımızın, ilçelerimizin, köylerimizin geleceği çok daha güzel ve huzurlu bir hale gelecek. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

Vali Bilmez, not aldığı sorun ve taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi yönünde ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.
Kaynak: İHA