SETA'dan Üniversitelilere Kurs Ve Staj Programı

Dış politikadan toplum ve medyaya kadar birçok farklı konuda düzenlenecek 6 haftalık seminer ile kurs ve staj programları 30 Ekim'de başlayacak.

Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA), yetenekli lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik Ankara ve İstanbul ofislerinde seminer ile kurs ve staj programları düzenleyecek.

SETA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, vakfın çalışma alanları kapsamında dış politikadan siyasete, iç politikadan güvenliğe, eğitimden toplum ve medyaya kadar birçok farklı konuda düzenlenecek 6 haftalık seminer ile kurs ve staj programları 30 Ekim'de başlayacak.

Üniversitelerin 3 ve 4. sınıf lisans ile lisanüstü öğrencilerinin öncelikli kabul edileceği programlara, iktisat, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, eğitim, sosyoloji, psikoloji, iletişim, hukuk, felsefe, ilahiyat, edebiyat, mütercim tercümanlık ve benzeri alanlarda okuyan öğrenciler kabul edilecek.

Ankara ve İstanbul ofislerinde yapılacak seminerlere "https://www.setav.org/seminer/", kurs ve staj programlarına ise "https://www.setav.org/kurs/" linklerinden başvurulacak.

Kaynak: AA