Şehzadeler'in Araç Filosu Genişliyor

Şehzadeler Belediyesi, hizmet filosuna yeni kattığı 48 aracın tanıtımını düzenlenen törenle yaptı.

Şehzadeler'in Araç Filosu Genişliyor
Şehzadeler Belediyesi, araç filosunu yenilemeye devam ediyor. Belediye hizmetlerinde kullanılacak olan 48 adet yeni araç düzenlenen törenle tanıtıldı.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’nde düzenlenen araç tanıtım törenine, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehzadeler Belediyesi olarak Şehzadeler’in 65 mahallesine kesintisiz bir şekilde hizmet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Seçim döneminde vaat ettiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Şehzadelerimizi en güzel şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. İşte bugün tanıtımını yapmış olduğumuz bu araçlar bunun en büyük göstergesidir. Hazırladığımız hizmet binaları bunun bir göstergesidir. Bugün tanıtımını yaptığımız 48 adet aracımızdan 3 adet çift kabin kamyonet, 1 adet mini loder, 4 adet yol süpürme aracı, 4 adet çöp kamyonu 1 adet çöp konteyneri yıkama aracı ile 2 adet kamyon, temizlik hizmetlerimizde görev yapacak. 5 adet kamyon, 2 adet sulama aracı, 2 adet kamyonet, 3 adet traktör ve 1 adet mini loder park ve bahçeler müdürlüğü bünyemizde hizmet verecek. 8 adet kamyon, 2 adet forklift, 3 adet ekskavatör,1 adet kamyonet ve 1 adet otobüs fen işleri müdürlüğü bünyemizde hizmet verecektir. 1 adet mobil oyun ve sahne aracı, 1 adet engelli servis aracımız kültür ve sosyal işler müdürlüğü bünyemizde halkımıza hizmet edecek. Bunun anı sıra 3 adet binek aracımızda özel kalem müdürlüğümüz bünyesinde hizmet verecek” dedi.

Yeni alınan 48 araç ile birlikte 2014 yılında kurulan Şehzadeler Belediyesinin araç filosunun yarısını yenilediklerini ifade eden Başkan Çelik, “2015 Nisan ayında 2 Milyon 300 bin liraya mal olan 35 adet aracımızın tanıtımını yapmıştık. Bugün itibarı ile filomuza 6 milyon 12 bin liraya mal olan 48 tane sıfır aracımızı daha ekleyerek toplamda 83 adet araç ve çeşitli iş makinelerini Şehzadeler halkımızın hizmeti için belediyemize kazandırmış bulunuyoruz. Bugün tanıtımını yaptığımız araçlarımız ile birlikte neredeyse araç filomuzun yarısını yenilemiş bulunmaktayız. Bugüne kadar Şehzadeler halkına daha şartlarda hizmet verebilmek için 8 Milyon 312 bin liralık yeni aracı Belediyemize kazandırdık. Rabbim kazasız, belasız en güzel hizmetlerde bu araçları bizlere kullanmayı nasip etsin. Bu araçlar Şehzadeler halkının araçlarıdır. Şehzadeler Belediyesinin görevi halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Daha güzel ve kaliteli hizmet sunmak adına bu yeni araçları bünyemize kazandırdık. Halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Araçlarımız hayırlı olsun inşallah. Bu araçları kullanacak olan arkadaşlarımıza da tavsiyemiz şudur; bu araçlar milletin araçlarıdır. Bu araçlara kendi araçlarınız gibi binin, kendi araçlarınız gibi bakın. Çünkü bu araçlarda tüyü bitmemiş olan yetimlerin hakkı var. 170 bin vatandaşımızın hakkı var. Dolayısı ile bizim bir kusur ve kabahatimiz noktasında helalleşmemiz gereken 170 bin kişi var. Ben biliyorum ki tüm mesai arkadaşlarımız gereken titizliği ve önemi en azami şekilde gösteriyorlar. Göreve geldiğimizden bugüne kadar bu konuların takipçisi olmuştuk. Bundan sonrada aynı şekilde takipçisi olacağımızı da ifade etmek istiyorum. Rabim kazasız belasız hizmetler nasip etsin” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çelik kamyonun direksiyonuna geçerek kısa bir süre aracı kullandı. Fen işleri şantiyesinde çıkan araçlar şehir içerisinde kısa bir tanıtım turu attılar.
Kaynak: İHA