MHP Denizli İl Başkanı Birtürk Açıklaması

' (Meral Akşenir'in kurduğu parti) Bu, MHP'yi bölmek, parçalamak ve yok etmek için yapılan bir projedir ama bunda kimse başarılı olamayacaktır'.

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, eski milletvekili Meral Akşener tarafından kurulan partiye ilişkin, "Bu, MHP'yi bölmek, parçalamak ve yok etmek için yapılan bir projedir ama bunda kimse başarılı olamayacaktır." dedi.

Birtürk, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, teşkilat olarak çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini, Denizli'deki 19 ilçenin tamamında yapılacak seçimlerde yerel yönetimlere talip olduklarını söyledi.

Eski milletvekili Akşener tarafından kurulan partiye değinen Birtürk, şunları kaydetti:

"MHP'yi erken genel seçimde baraj altında koymak adına bir Amerikan ve FETÖ projesidir. İkisi de aynıdır. Bu, MHP'yi bölmek, parçalamak ve yok etmek için yapılan bir projedir ama bunda kimse başarılı olamayacaktır çünkü MHP, ülkü ocakları, sendikalar ve toplumuyla bir bütündür. Bizi parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir."

Birtürk, bu oyun çerçevesinde MHP'den istifaların abartılı olarak kamuoyuna sunulduğunu savunarak, Buldan ilçesinde 209 kişinin değil, 9 kişinin MHP'den istifa ettiğini iddia etti.
Kaynak: AA