Memoil 2018'De De İddialı

Memoil Akaryakıt Türkiye Direktörü Gökhan Şahin, Türkiye’deki akaryakıt dağıtım şirketleri arasında ilk 20 içinde yer aldıklarını ve 4 yılda 220 istasyona ulaştıklarını belirterek, başarı grafiklerini 2018 yılında daha da yükselteceklerini söyledi.

Memoil 2018'De De İddialı
Memoil Akaryakıt Türkiye Direktörü Gökhan Şahin, bir açıklama yaparak, çalışmaları ve 2018 hedefleri ile ilgili bilgi verdi. Akaryakıt sektörünün, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye için de ekonomik büyüme ve refahı sağlayacak temel parametrelerden biri olduğuna işaret eden Şahin, “Ülkemizde her yıl yaklaşık olarak 26 milyon ton petrol ürünü tüketilmektedir. Her geçen yıl önemi artan bu ekonomik alanda yaklaşık 110 milyar TL/yıl gibi önemli bir işlem hacmi gerçekleşmektedir. Bugün itibarı ile hem üretim hem de ithalat yapılan sektörümüzde yaklaşık 100 adet lisanslı dağıtım şirketi ve yaklaşık 12 bin 800 adet lisanslı akaryakıt bayisi rol almaktadır. Pazar payları ve satış performansları dikkate alındığında ilk 20 şirket arasında yer almaktayız” dedi.

Şirketin 4 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye genelinde 220 istasyon ve 150 bin metreküplük satış hacmine ulaşarak sektörde dikkat çekici bir konuma geldiğini vurgulayan Şahin, “Her geçen gün sektörde faaliyet gösteren bayilerin ve sektörü yakından takip eden nihai müşterilerin şirketimize olan ilgilerinin arttığını memnuniyetle gözlemliyoruz. Bu konuda bizi temsil eden bayilerimizin de katkısı büyük. Birlikte büyüyoruz. Bayilerimizi önemsiyoruz, yol gösterici ve eğitici çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Bu yıl sektörde deneyimli insanlarla kadrolarını güçlendirdiklerini kaydeden Şahin, “İyi bir takım olmanın heyecanını taşıyor ve çok çalışıyoruz. 2018 yılında şirketimizi kurumsal ve pazarlama faaliyetleri anlamında yüksek bir performansa ulaştırmayı ve bayi ağımızı yaygınlaştırmayı umuyoruz. Memoil‘in kısa zamanda geldiği bugünkü konumu önümüzdeki yıllarda ne kadar büyüyeceğinin en büyük göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA