Manisa Büyükşehir Personeline 'Netcad' Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki personele yönelik Netcad eğitimi düzenledi. Netcad uzmanı Sercan Demirel tarafından verilen eğitimde katılımcılar Netcad temel projelendirme ana modülü, harita ve imar uygulamaları gibi konularda bilgilendirildi.

Manisa Büyükşehir Personeline 'Netcad' Eğitimi
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından daire başkanlıkları, ilçe koordinasyon müdürlükleri ve Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri ve Tanzim Satış İşletmesi Müdürlüğündeki görevli personele yönelik Netcad eğitimi düzenlendi.

Netcat Uzmanı Sercan Demirel tarafından verilen eğitimde katılımcılar temel projelendirme ana modülü, yol projelendirme, kent planlama uygulamaları eğitimi, harita ve imar uygulamaları eğitimi gibi konularda bilgilendiriliyor. Büyükşehir Bünyesindeki teknik personelin bilgisayar yazılımları konusundaki bilgi ve yetkinlikleri arttırmayı hedeflediklerini belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, ”Daire başkanlığımız mevzuat konuları ile kişisel eğitimlerin yanı sıra mesleki gelişim eğitimlerine de ağırlık vermektedir. Belediyemizde kullanılan lisanslı bilgisayar yazılımlarından etkin bir biçimde yararlanılması için Netcad eğitimine ihtiyaç duyulmuştur. Teknik personelimizin bilgisayar yazılımları konusundaki bilgi ve yetkinliklerini arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA