KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Yolunun Yapımı Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’de bulunan Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi bölgesine ulaşım sağlayacak yolunun yapımına devam ediyor.

KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Yolunun Yapımı Sürüyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kentin gerekli görülen yerlerinde yeni yollar oluşturuluyor. Başiskele Yuvacık bölgesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nin (Ortadil Yolu) devamında yol çalışması yapıyor. Çalışma Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi ve bölgesine ulaşım için de kestirme yol olacak.

Yol imalatının 600 metrelik kısmına bin 360 ton asfalt serildi. Yol zeminine ise yaklaşık 4 bin 830 ton asfalt altı malzeme döküldü. Devam eden çalışmada menfez uygulaması gerçekleştiriliyor. Yol çalışmaları tamamlandığında Hürler Caddesi (Ortadil Yolu) Yuvacık’a ulaşım için de alternatif bir yol olarak kullanılabilecek.
Kaynak: İHA