Kaymakam Muhammet Önder Açıklaması Tüm Kalbimizle Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız

Kütahya’nın Gediz İlçesinde faaliyete geçen 15 Temmuz Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Merkezi 36 öğrenci ile hizmete başladı.

Kaymakam Muhammet Önder Açıklaması Tüm Kalbimizle Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız
Bu kapsamda Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Milli Eğitim Şube ve Okul müdürleri 15 Temmuz Özel Eğitim Uygulama Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında kurumla ilgili bilgiler alan Kaymakam Muhammet Önder ve Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan öğretmen ve öğrencilerle yakından ilgilendi. Engellerine uygun sınıflarda eğitim gören öğrencilerin sınıflarını tek tek ziyaret eden heyet, öğrencilere onların isteklerine ve engellerine uygun hediyeler verdi.

Yapılan çalışmaların kalitesinin artırılmasına yönelik her türlü desteğin ve imkanın kendileri tarafında karşılanacağını ifade eden Kaymakam Önder, Toplum hayatının her evresinde özel insanların ayrı bir yerinin olduğunu belirtti.

Kaymakam Önder, “Onların başarılı bireyler olması için ellerinden gelen tüm çabayı dün olduğu gibi bugünde ve bundan sonraki süreçte de ortaya koyma kararlılığı içerisinde olacağız. Tüm kalbimizle bu kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

(RB-EFE)
Kaynak: İHA