Kartepe'de Çevre Düzenleme Ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

Kış aylarının yaklaşması sebebiyle çevre düzenleme ve onarım çalışmalarına hız veren Kartepe Belediyesi, Maşukiye Mahallesi’nde yol onarım ve dekoratif perde duvar yapımı gerçekleştirdi.

Kartepe'de Çevre Düzenleme Ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor
Güzel havaları en iyi şekilde değerlendiren Kartepe Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir köşesinde yaşamı kolaylaştıran çözüm odaklı çalışmalarını yağışsız olan günlerde gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında belediyenin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park ve Yürüyüş Yolu Projesi kapsamında ekipler dekoratif perde duvar çalışmalarına başladı.

Ekipler projenin ilk etabında sert zemin yapımlarını tamamladıktan sonra park alanında bitkilendirme, sulama sistemi, aydınlatma direkleri, kamelya ve spor aletleri montajlarını tamamladı. Proje kapsamında yürütülen çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Çevre düzenlemeleri devam ederken Belediye ekipleri bir yandan da şehrin çeşitli bölgelerinde bulunan yollarda onarım çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri mevsimsel etkiler ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda üst yapı iyileştirme çalışmalarını Maşukiye Mahallesi’nde devam ettirdi.
Kaynak: İHA