Karşıyaka'da Yüksek Sadakat İle Cumhuriyet Şöleni

Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet’in 94’üncü kuruluş yıl dönümünü şölen havasında kutlamaya hazırlanırken, 28 Ekim akşamı “Cumhuriyet Yürüyüşü” ile başlayacak bayram coşkusu Yüksek Sadakat konseriyle zirveye çıkacak.

Karşıyaka'da Yüksek Sadakat İle Cumhuriyet Şöleni
Cumhuriyet Bayramını anlamlı etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, 28 Ekim Cumartesi akşamı binlerce Atatürk sevdalısını alanlarda buluşturacak. Coşkulu kutlama programı, saat 19.00’da ’Cumhuriyet Yürüyüşü’ ile başlayacak. Belediye hizmet binası önünde toplanacak olan katılımcılar, ellerinde meşaleler, pankartlar ve bayraklarla, Karşıyaka Çarşısına yürüyecek.

Cumhuriyet Bayramının coşkusu, sevilen müzik grubu Yüksek Sadakat’ın sahne alacağı konserle zirveye çıkacak. Bostanlı Demokrasi Meydanında gerçekleşecek müzik şöleni, saat 20.00’da başlayacak. Ayrıca 29 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de Karşıyaka Belediyesinin Türk halk müziği ve Türk sanat müziği Koroları, Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosunda Cumhuriyet Konseri verecek.

Etkinliklere tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in 94. yılını Karşıyakamıza çok yakışacak bir buluşmayla, birlik ve beraberlik içinde kutlayacağız. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte; Atamızı ve mücadele arkadaşlarını anmak, Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olduğumuzu bir kez daha göstermek ve coşkumuzu paylaşmak için herkesi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA