Cumhuriyet Koşusu Üzümlü 'De Yapıldı

Erzincan’ın Üzümlü İlçesinde Cumhuriyet koşusu yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Erzincan’ın Üzümlü İlçesinde Cumhuriyet koşusu yapıldı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Cumhuriyet koşusu Üzümlü İlçesinde gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Koşusu Üzümlü 'De Yapıldı
Üzümlü İlçesi eski şehir yolunda başlayıp, Şehit Fatih Devravut İlkokulu bahçesinde sona eren Cumhuriyet Koşusunda 56 sporcu yarıştı. Küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç erkekler, genç kızlar kategorilerinde düzenlenen yarışmada sporcular birinci olabilmek için 1200 metrelik parkuru kat ettiler.

Şehit Fatih Devravut İlkokulu bahçesinde, yarışmada dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen tören ile verildi.

Ödül törenine Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Üzümlü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Selami Seser, sporcular ve antrenörleri katıldı.

Küçük kızlar kategorisinde Ruhize Mukhtadova birinci, Sofia Muradova ikinci, Sofia Mamedov ise üçüncü oldu. Küçük erkekler kategorisinde İsmail Karakelle birinci, Mehmet Hanifi ikinci, Mucahit er ise üçüncü oldu. Yıldız kızlar kategorisinde Sibel Yıldırım birinci, Elanur Akgül ikinci, Busenur Akpınar ise üçüncü oldu. Yıldız erkekler kategorisinde Umut Bilal Şimşek birinci, Ömer Faruk Türkeri ikinci, Baki Can Kafkas ise üçüncü oldu. Genç kızlar kategorisinde Yağmur Tekin birinci, duygu Uludağ ikinci, Gülçin Berk ise üçüncü oldu. Genç erkekler kategorisinde ise Ali Karabulut birinci, Gökhan Ulubatlı ikinci, Nur Muhammed Polat ise üçüncü oldu.
Kaynak: İHA