Best Western Premier Otel'den Sakarya Milletvekillerine Ziyaret

Best Western Premier Sakarya Oteli Genel Müdürü Ümit Şilfeler Aliefendioğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlknur Çakar ve Satış Yetkilisi Seyhan Konakçı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Sakarya Milletvekillerini ziyaret ettiler.

Best Western Premier Otel'den Sakarya Milletvekillerine Ziyaret
Bir dizi program için Ankara’da bulunan otel yönetimi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ali İhsan Yavuz, Eski Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şaban Dişli, AK Parti Milletvekilleri Mustafa İsen, Ayhan Sefer Üstün, Recep Uncuoğlu, MHP Milletvekili Zihni Açba ve CHP Milletvekili Engin Özkoç’u ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında Best Western Premier Otel olarak yapılan çalışmalardan bahsedilirken planlanan ve yakın zamanda hayata geçirilecek projeler ile ilgili bilgiler verilip görüşler alındı. BWPremier Otel Genel Müdürü Aliefendioğlu, “Yaptığımız ziyaretler sonucunda hem şehir hem de otel hakkında önemli istişareler yapmış olduk. Her bir görüş bizim için kıymetli olup çalışmalarımızı bu bildirimler doğrultusunda da şekillendireceğiz. Sakarya’da bulunan uluslararası tek 5 yıldızlı otel olmanın farkını da hizmetlerimizle göstermiş olacağız” dedi.

Kaynak: İHA