Başkan Özakcan Katıldığı Aşure Hayrında Vatandaşlarla Buluştu

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Mesudiye Mahalle Muhtarlığı’nın düzenlediği aşure hayrına katıldı. Aşure hayrı sonrası mahalledeki kahvehaneyi de ziyaret eden Özakcan, vatandaşlarla buluştu.

Başkan Özakcan Katıldığı Aşure Hayrında Vatandaşlarla Buluştu
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, bulduğu her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. Mesudiye Mahalle Muhtarlığı’nın düzenlediği aşure hayrı için mahalleye giden Başkan Özakcan, vatandaşlarla sohbet etti. Mesudiye Mahalle Muhtarı Cemal Zingal ve diğer mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu aşure hayrı için emeği geçen herkese teşekkür eden Özakcan, "Muharrem ayı boyunca mahalle muhtarlarımızın bir çoğu mahallelerinde aşure hayrı yaparak mahallelerindeki birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını güçlendiriyor" dedi.

Kahvehaneyi ziyaret etti

Aşure hayrı sonrası mahalledeki kahvehaneyi ziyaret eden Başkan Özakcan, kahvehanedeki vatandaşlar ile tek tek tokalaştı. Uzun süre vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinleyen Başkan Özakcan, "Bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Mahallelerimizde düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmaya özen göstererek vatandaşlarımızla sıcak sohbetler ediyor, sorunlarını dinleyerek çözüm yolları arıyoruz. Efeler’i koltuktan değil, ayakta yönetiyoruz" diye konuştu.

Özakcan’ın sıcak tavrı karşısında memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Efeler Belediyesi’ne başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA