Vali Salim Demir Eşme İlçesini Ziyaret Etti

Uşak Valisi Salim Demir bir dizi incelemelerde bulunmak ve ziyaret için, Eşme ilçesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Demir Başkan Çetin’den yapılan çalışmalar ve projeleriyle ilgili bilgi aldı.

Vali Salim Demir Eşme İlçesini Ziyaret Etti
Belediye şeref defterini imzalayan Vali Demir basın mensuplarına yaptığı açıklamada en son Eşme Kilim festivalinde belediyeyi ziyaret ettiğini ifade ederek, geçen süre zarfında Eşme Belediyesinin ciddi anlamda önemli çalışmalara imza attığını gördüğünü kaydetti.

Belediyelerin vatandaşın birebir hizmeti için kurulmuş birimler olduğunu belirten Vali Demir, "Belediyelerimizi ne kadar güçlü kılabilirsek hizmetleri o kadar iyi yapacağımıza inanıyoruz. Onun için de Eşme Belediyemize her türlü desteği yapmaya devam edeceğiz. Örneğin, İl Özel İdaresi tarafından Eşme belediyesi ile yapılan protokolle 1300 metrelik güzel, asfalt bir yol yaptık. Bu ve benzeri desteklerimiz devam edecektir. Eşme’nin insanı çok zeki olmakla birlikte, işleri iyi takip eden, ilimizde ve ilimizin dışında Türkiye’mizin birçok yerinde çok farklı görevlerde bulunan Eşmeli hemşerilerimiz var. Bu bir zeka işaretidir, bu bir vatan sevdasıdır. Dolayısıyla burada yaşayan yaşamayan tüm Eşmelilere bu vesileyle ülkemize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Eşme İlçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Vali Demir, yeni hükümet konağı ile diğer yatırımların gerçekleştirilmesi planlanan alanlarda incelemelerde bulunarak, yapılacak proje çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Vali Demir, ayrıca inşaat aşamasında olan Şehit Cemalettin Avcı Anadolu Lisesi Yurt binasında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden inşaattın durumuyla ilgili bilgi aldı. İncelemelerinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Demir, ilçedeki asayiş durumu hakkında kısa bir brifing aldı.

Vali Demir’e Eşme ilçesi ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Yavuz Yaşa, daire müdürleri ve ilçe protokol üyeleri eşlik etti.
Kaynak: İHA