Vali Doğanay'a Ziyaret

Hopa Bedensel Engelliler Derneği, kendileri için gezi programı düzenleyen Vali Ömer Doğanay'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vali Doğanay, Dernek Başkanı Aydoğan Can Yılmaz ile üyeler Ömür Tayfun Balmumcu ve Metin Ustabaş'ı makamında kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sağlıklı her bireyin engelli adayı olduğunu belirten Vali Doğanay, Artvin Valiliği olarak engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunları çözme ve onların daha rahat ve huzurlu şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerine yardımcı olmanın gayreti içinde olduklarını kaydetti.

Yılmaz ise dernek üyesi 19 engelliye yönelik 29 Eylül-8 Ekim'de Kapadokya, Konya ve Fethiye gezisi düzenleyen Vali Doğanay'a teşekkür etti.

Birçok dernek üyesi arkadaşının Kapadokya, Konya ve Fethiye'yi ilk kez görme fırsatı bulduğunu belirten Yılmaz, şunları söyledi:

"Sayın Valimizden dernek olarak gezi talebimiz olmuştu. Bizlerin talebini olumlu karşılayan Valimiz engelli kardeşlerimizi sevindirdi. 10 gün süren gezimizde daha önce görmediğimiz, ülkemizin güzel ve tarihi yerlerini ziyaret etme fırsatı bulduk. Fethiye'de denize girdik. Gezi programı bizler için hem tatil hem de tarihi ve kültürel mirasımızı görme anlamında çok faydalı oldu. Hayatımızın en güzel günlerini bu gezi programında geçirdik."

Ziyaretin sonunda Yılmaz, Vali Doğanay'a Konya'ya özgü yedi semazen figürünün bulunduğu tablo hediye etti.

Kaynak: AA