Kuyucak'ta TOKİ Kuraları Çekildi

Kuyucak’ta TOKİ kuraları Kapalı Pazaryerinde noter huzurunda çekildi. Hak sahiplerinin yakınları ile birlikte katıldığı kura çekilişinde ev sahibi olanlar büyük mutluluk yaşadı. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün yanı sıra Belediyesi Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu çekilişte Başkan Ertürk vatandaşların sevincine ortak oldu.

Kuyucak'ta TOKİ Kuraları Çekildi
Konutlar farklı şekilde tasarlandı

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk TOKİ tarafından yapılan konutların ilk defa farklı şekilde tasarlandığını ifade ederek, "TOKİ ilk kez standartlarının dışına çıktı ve konutlar tamamen farklı şekilde tasarlandı. Evler yöremizin sıcak iklimi düşünülerek ve balkonda uzun zaman geçirilen bir bölge olması dolayısıyla, geniş balkonlu olarak tasarlandı. Çatılar ve mekanik tesisatları güneş paneline uygun şekilde yapıldı. Ayrıca site içerisinde çocuk parkı, spor sahası, yeşil alanlar ve otopark da tasarlandı. Evlerin fiyatları arttıkça, vatandaşlarımız tekrar TOKİ evlerini talep etmeye başladı.

Amacımız daha çok aileyi ev sahibi yapmak, kira öder gibi yuva sahibi olmaları. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımız için, Kuyucağımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kuyucak’a hayırlı olsun

Başkan Ertürk TOKİ konutlarının Kuyucak’a hayırlı olması dileğinde bulunan Ertürk, "Vatandaşlarımızın, kira öder gibi ev sahibi olacakları bu çalışmaları yürüten başta Hükümetimiz olmak üzere, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kura çekiminin Kuyucak’a ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Hayaldi gerçek oldu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı devam eden 177 konut için kura sonucu ev sahibi olan Mehmet Kemal Dipçin, "Hayaldi Gerçek oldu. Allah sizden razı olsun başkanım, girişimleriniz, yatırımlarınız sonucunda yuva sahibi oldum" diyerek yaşadığı sevinci dile getirdi. Yıllardır kurduğu hayalinin gerçek olmasına sevinen Ayşe Kuşçu ise "Allah başkanımızdan razı olsun onun sayesinde kendi evimiz oldu. Allah ne muradı varsa versin" diyerek duygularını paylaştı.
Kaynak: İHA