Gürün'de Yol Çalışmaları

Gürün Belediyesi tarafından ilçede başlatılan yol çalışmaları devam ediyor.

İlçe Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yürüttüğü parke döşeme ve yol genişletme çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Işıtan Mahallesi Topaklar Sokak'ta başlatılan parke döşeme çalışmalarını denetleyen Çiftçi, bin 200 metre uzunluğundaki sokakta parke döşeme çalışmalarında sona yaklaşıldığnı belirtti.

Aksu Mahallesi Kocabaylar Sokak'ta çalışmaları inceleyen Çiftçi, "Bizim amacımız gece gündüz demeden tüm mahallelerimizde cadde cadde, sokak sokak çalışmalarımızı tamamlamak ve Gürün'ü tertemiz bir görünüme kavuşturmaktır." dedi.

İlçenin her köşesinde vatandaşlara daha rahat ulaşım imkanı sağlamak için yoğun çaba harcadıklarını aktaran Çiftçi, şunları kaydetti:

"Burçevi Mahallesi Deveciler Sokak'ta başlattığımız yol genişletme çalışmalarıyla birlikte bir aracın güçlükle geçtiği yolun genişliği, çalışmaların bitmesiyle birlikte 7-8 metreye çıkacak. Gürün'ün yol sorunu olan bölgelerinde bu ihtiyacı gerek yol genişletme gerekse parke döşeme çalışmalarıyla tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.

Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini mesai gözetmeksizin, imkanlarımız ölçüsünde hızlı ve seri bir şekilde çözüme kavuşturmanın gayretindeyiz."

Kaynak: AA