Erzincan'da AK Parti İlçe Kongreleri Yapılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, tamamlanan ve devam eden ilçe kongreleri ile ilgili AK Parti İl Başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, kongrelerin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Erzincan'da AK Parti İlçe Kongreleri Yapılıyor
Kasım ayının 4’ünde ilçe seçimlerinin tamamlandığını dile getiren Şireci, Kasım 11’de de Merkez ilçe seçimi ile birlikte kongreleri nihayete erdireceklerini söyledi.



M.Cavit Şireci konu ile ilgili açıklamasında;” Partimizin süreci ile alakalı bilgiler vermek istiyorum. Bizden evvel Refahiye, İliç Kemaliye kongrelerin yapıldı bildiğiniz üzere. 26 Eylül’de biz göreve geldikten sonra 14 Ekim’de Tercan kongremizi gerçekleştirdik. Levent Seven kardeşimiz tekrar ilçe başkanlığını aldı onunla yola devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu 22 Ekim’de Çayırlı ve Otlukbeli kongrelerimizi gerçekleştirdik. Çayırlı’da Murat Demir kardeşimiz ilçe başkanı oldu. Otlukbeli’de de Yusuf coşar beyefendi ile yola devam kararı aldık. Önümüzdeki Kasım ayının 4’ünde de Kemah ve Üzümlü kongrelerini yapıp ilçe kongrelerimizi bitirmiş olacağız. Ayın 11’inde de inşallah merkez ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. İlçe kongremizde de bildiğiniz üzere Tuna Güneş beyefendi il başkanlığına adaylığını koymuştu, daha sonra merkez ilçe başkanlığı seçimine girmeyeceğini beyan etmişti. Bizler de o yönde çalışmalar yaparak, Ferhat Bulut beyefendiyi ilçe başkanı olarak belirledik. İnşallah onun da kongresi ayın 11’inde gerçekleşecek. Bu kongrelerimizin ilk önce ilçelerimize, daha sonra ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA