Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Valiliği'nde, Kamu, Üniversite, Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Zülkif Dağlı başkanlığında düzenlenen toplantıda, Türkiye Kamu, Üniversite, Sanayi İşbirliği Stratejisi ve Eylem Planı gereğince kurul üyelerinden oluşan heyet tarafından, panel, çalıştay, konferans, eğitim ve 4. Sanayi Devrimi ile ilgili bilgilendirme toplantılarının yapılması kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca, sanayici ziyaretlerine devam edilerek, sanayicinin rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlanması, sanayi sektöründe çalışanlara yönelik sanayi kültürü eğitimleri ile sanayicilere danışmanlık hizmetlerinin verilmesi ile ilgili konular ele alındı.

Toplantıya, Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, İl Özel İdaresi ile kamu kurumlarının yetkilileri katıldı.

- Spor Güvenlik Kurulu toplantısı

Düzce'de, 2017-2018 sezonunda yapılacak olan spor müsabakalarının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun olarak yapılmasını sağlamak amacıyla Vali Zülkif Dağlı başkanlığında, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Spor müsabakalarında alınacak tedbirler ve yeni yatımların konuşluduğu toplantıya, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Garnizon Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve İl Spor Güvenlik Kurulunda yer alan kamu kurum ve kuruluşları ile STK yetkilileri katıldı.

-İhtisas OSB için çalışmalar başlatlıyor

Düzce Valisi Zülkif Dağlı başkanlığında, Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikte düzenlenen toplantıda, Akçakoca Organize Sanayi Bölgesinin geldiği süreç değerlendirilerek, sürecin hızlandırılması ve ilgili bakanlıktan takibinin yapılması konuları ele alındı.

Aynı zamanda, doğaya zarar vermeyecek ihtisas alanında demir çelik kurulması yönünde görüşmeler gerçekleştirildi ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant, İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA