Başkan Şirin'den Prestij Caddelerinde İnceleme

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Prestij Caddeleri Projesi kapsamında yapımı devam eden Akçakmak yolundaki çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şirin'den Prestij Caddelerinde İnceleme
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala, Zabıta Müdürü Bülent Gökmen ile Prestij Caddeler Projesi kapsamında yapımı devam eden Akçakmak yolunda incelemelerde bulundu. Vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Başkan Şirin, kendileriyle kısa sohbetler gerçekleştirdi. Kimi esnafın çay ikramını geri çevirmeyen Başkan Şirin, ağırlamalarından dolayı kendilerine teşekkür etti, mevcut alanda çalışan personele kolaylıklar diledi. Akçakmak yolunda parke taşı çalışmalarının başladığını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Daha önce MASKİ tarafından altyapısı tamamlanan ve içme suyu hattı ile kanalizasyon çalışması gerçekleşen Akçakmak yolu üzerinde artık parke taşı çalışmaları da başladı.

Kaldırım genişliklerine önem verdiğimiz caddelerimizde hem vatandaşlarımız, hem de engelli vatandaşlarımız daha rahat edebilecekler. Modern kent bilinci içersinde artık araçların değil yayaların yaşam alanların daha fazla olduğunu görüyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Caddelerin çökmemesi adına alt yapıların tamamlanmasının ardından zemine beton atımı gerçekleştirdik. Amacımız uzun yıllar bu caddelere dokunulmamasıdır. Kaldı ki sağlıklı ve kaliteli bir altyapı yapıldı. Esnaf kardeşlerimiz biraz sıkıntı çekmiş olabilir ama az kaldı. Bu noktada elbette onlara sabırları için teşekkür ediyorum. Bittiğinde vatandaşlarımızın 24 saat boyunca keyifle bulunacağı bir cadddeye sahip olacağız. Sadece Akçakmak değil diğer bütün prestij caddelerimiz de bu yönde olacak. Akçakmak yolu kısa bir süre sonra hizmete açılacak. Şimdiden Turgutlumuza hayırlı olsun”dedi.

Cadde üzerinde esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şirin’e çalışmalardan dolayı vatandaşlarda ayrıca teşekkür etti.
Kaynak: İHA