Başkan Albayrak, Çerkezköy'deki Yatırımları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesinde yapımı devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kültür Merkezi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kent Parkı alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Albayrak, Çerkezköy'deki Yatırımları İnceledi
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan’ın da yer aldığı incelemelerde, Başkan Kadir Albayrak çalışmaların son durumu hakkında görevli personellerden bilgi aldı.

Daha sonra Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Mahallesini de ziyaret eden Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla bir araya gelerek onların öneri ve taleplerini dinledi. Çalışmaların sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydeden Başkan Albayrak, “Tekirdağ’ın dört bir yanında çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız bittiğinde güzel Tekirdağ’ımız daha da yaşanılabilir bir hale gelecektir. Ben, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da Başkan Albayrak’a Çerkezköy ve tüm Tekirdağ genelinde gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kaynak: İHA