Aslancami'nin Sıcak Asfaltı Tamamlanıyor

Aslancami Mahallesi’nde devam eden asfalt yol çalışmalarını inceleyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Söz verdiğimiz gibi Aslancami’nin yolu tamamen sıcak asfalta kavuşmuş olacak" dedi.

Aslancami'nin Sıcak Asfaltı Tamamlanıyor
Asfalt yol çalışmasını incelerken müteahhit firma yetkilisinden bilgiler alan Başkan Hüseyin Anlayan burada yaptığı açıklamada, “Bu yolda şu anda son 1 kilometrenin alt temel malzemesi seriliyor. Geçen yaz burada asfalt çalışması zaten başlamıştı. Burası 15 kilometrelik uzun bir yol. Şu anda Aslancami merkez ile Fatsa arasındaki kalan 2 kilometrelik kısım tamamlanıyor, bu 2 kilometrelik kısmının da son 1 kilometresinin alt temel malzemesi serildi inşallah 2 günde alt temel malzemesi serilmesi bitecek havalar yağmaz bir aksilik olmaz ise önümüzdeki Perşembe günü de bu yolun asfaltı yapılacak. Bu hafta sonu olağanüstü bir aksilik olmazsa buranın asfaltı bitmiş olacak” şeklinde konuştu.



"Ağıt tonajlı araçların bozduğu yerler de onarılacak"

Daha önce yapılıp da ağır vasıtaların özellikle taş ocağının araçlarının çalışmasından kaynaklanan bozulan yerler olduğunu ifade eden Başkan Anlayan, “Orayla da müteahhitle anlaşma yapıldı çünkü Büyükşehir Belediyesi bu yolu kabul etmemişti. Buraların da tamiratı inşallah bitecek ve kış sezonu başlamadan Aslancami Mahallemizin asfaltı tamamen bitirilmiş olacak. Söz verdiğimiz gibi Aslancami’nin yolu tamamen sıcak asfalta kavuşmuş olacak. Gerçekten çok kalıcı hizmetler yapılıyor. Bir defa daha Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde yapılan bu yolun esaslı bir yol olduğunu ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA