Alanya'nın İki Mahallesinde Yenileme Çalışmaları

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Avsallar ve Okurcular Mahallelerinde ki rekreasyon projesinin tamamlandığını söyledi.

Alanya'nın İki Mahallesinde Yenileme Çalışmaları
Alanya Belediyesi’nin Okurcalar ve Avsallar Mahalleleri için yapımına başladığı peyzaj ve rekreasyon alanı projesi çalışması tamamlandı. Avsalar Mahallesi’nde 21 bin 215 metrekarelik, Okurcalar’da ise 9 bin 384 metrekarelik alana inşa edilen yeni rekreasyon ve yürüyüş alanında peyzaj çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Batı bölgesi Avsallar Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde 21 bin 215 metrekarelik alan ile Okurcalar Mahallesi turistik çarşısında toplam 9 bin 384 metrekarelik alanda yeni düzenlemeler ve peyzaj çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu iki alanda rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini uyguladık. Proje kapsamında mevcut bankamatikler daha kullanışlı ve kent estetiğine uygun hale getirildi.

Mevcut altgeçitler de daha güvenli ve kullanışlı olarak hizmete sunuldu. Proje ile hem vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları kazandırdık. Bölge turizmine yeni projelerle canlılık kazandırıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA