UEDAŞ'ın 'Şehrin Işıkları' Fotoğraf Sergisi Açıldı

'Gece ve ışık' temasıyla hazırlanan fotoğraf sergisi, EPDK'nın Sergi Salonu’nda 2328 Ekim tarihlerinde ziyaret edilebilecek.

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ) tarafından hazırlanan “Şehrin Işıkları” fotoğraf sergisi, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) Ankara'daki binasında sanat severlerin beğenisine sunuldu.

UEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, "gece ve ışık" temasıyla hazırlanan ve 50 fotoğraftan oluşan sergi, 23-28 Ekim tarihlerinde EPDK sergi salonunda ziyaret edilebilecek.

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın açılışını yaptığı sergiye UEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Ergüneş ve Genel Müdür İbrahim Gümüşlü de katıldı.

Sergide yer alan fotoğraflar, UEDAŞ'ın ulusal çapta düzenlediği fotoğraf yarışması sonucunda belirlenirken, 17 Temmuz- 1 Eylül tarihlerinde yapılan yarışmaya 3 bin 821 başvuru yapıldı.

Amatör veya profesyonel olarak fotoğraf sanatına ilgi duyan herkese açık olan yarışmaya katılım sayısında her geçen yıl artış yaşanırken, yarışmada dereceye giren fotoğraflar Türkiye’nin çeşitli illerinde sergileniyor.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'daki 2,9 milyona yakın aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, 2016 yılında bölgede 255 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şirketin hizmet bölgesinde 2020 yılına kadar toplam 1,3 milyar lira yatırım yapması planlanıyor.

Kaynak: AA