Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı

Altınordu Belediyesi tarafından organize edilen Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı’na ilgi her geçen gün artarken kitapseverler de aradıkları kitapları bulmanın ve hayranı oldukları yazarlarla bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen, Ordu Valiliği Koordinasyonu’nda Altınordu Belediyesi tarafından hazırlanan Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

154 yayınevinin bulunduğu fuarda 72 yazar da kitapseverlerle bir araya geliyor.

Orduluların açılışından bu yana yoğun ilgi gösterdiği fuarda kitapseverler okumak istedikleri kitaplara ve kitap imzalatmak istedikleri yazarlara ulaşmanın heyecanını yaşıyor. Fuar kapsamında birçok yazar ise söyleşi programı düzenleyerek belirlenen konularda ziyaretçilere önemli bilgiler aktarıyor.

Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda 21 Ekim'de açılışı gerçekleştirilen Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı’nı değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, vatandaşların kitaba dokunması için önemli bir fuarın hayata geçirildiğini söyledi.

Açıldığı günden bu yana vatandaşların fuara olan ilgi ve alakasının çok yoğun olduğunun altını çizen Tekintaş, şöyle konuştu:

"Büyük bir katılımla açılışını gerçekleştirdiğimiz Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı beklenenin üzerinde bir ilgi görüyor. Vatandaşlarımız fuarın açıldığı günden bu yana kitaba dokunma fırsatı buluyor. Bu yıl daha geniş bir platformda, sosyal donatıları güzelleşen, vatandaşların birbirlerini görebildiği, söyleşi imkanlarının olduğu bir fuar gerçekleştiriyoruz. Fuar boyunca çok önemli yazarlarımız vatandaşlarımızla bir araya gelerek söyleşiler düzenliyor. Bizim amacımız ‘Oku, okut ve dünyayı aydınlat’ sloganımızla vatandaşlarımızın kitaba dokunmasını sağlamak, bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. 29 Ekim’e kadar tüm vatandaşlarımızı kitap fuarını gezmeye davet ediyoruz."

Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda kurulan Ordu Ulusal 4. Kitap Fuarı 29 Ekim’e kadar 10.00 ila 20.00 saatlerinde ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: AA