Minik Eller Çevre İçin İşbaşında

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencileri toplum hizmeti kapsamında okul bahçesi ve okul çevresinde çevre temizliği yaptı. Ellerinde eldivenler ve ağız maskeleriyle sahaya inen minik eller 12 torba çöp toplayarak çevre temizliği konusundaki hassasiyetlerini ortaya koydu.

Minik Eller Çevre İçin İşbaşında
Yunusemre ilçesindeki Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu sosyal etkinlikler üst kurulu faaliyetleri çerçevesinde çevre etkinliği ve geri dönüşüm çalışması yapıldı. Toplum hizmeti kapsamında yürütülen çalışma okul bahçesinde ve okulun çevresinde gerçekleştirildi.

Çevre temizliği yapan 75 öğrenci ellerinde eldivenler ve ağız maskeleriyle 12 torba çöp topladı. Öğrenciler Fen Bilimleri Öğretmenleri Hilal Körsulu, Emine Birgi ve Türkçe Öğretmeni Ayşe Betül Çağman eşliğinde gerçekleştirdikleri etkinlikte öğrenciler, ‘Her çöp atık değil, geri dönüşümle değerlendir’, ‘Çevreyi kirletme geleceğini yok etme’, ‘Yeşili sev, ağacı koru’ ve ‘Doğa herkesin yuvası, tüm insanlar onu korumalı’ yazılı dövizler taşıyarak büyüklerine de çevreye karşı daha duyarlı olunması yönünde mesajlar verdi.
Kaynak: İHA