Kamu Başdenetçisi Malkoç, Baykal'ı Ziyaret Etti

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Malkoç, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gören Baykal'ı ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.

Baykal'a ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan Malkoç, Türkiye'ye uzun yıllar hizmet eden Baykal'a, farklı kesimlerden insanın şifa dilediğinde bulunduğunu ve dua ettiğini söyledi.

Türkiye'nin tıp alanında gelişmiş ülkelerden olduğuna ve başarılı ameliyatlar gerçekleştirilebildiğine işaret eden Malkoç, bunun bir örneğinin de Baykal'ın rahatsızlığında görüldüğünü söyledi. Malkoç, şunları kaydetti:

"Çok az yapılabilen, becerilebilen bir ameliyat ve tedaviyi doktorlarımız uyguluyorlar. Ben Türk hekimlerini ve özellikle Ankara Üniversitesi Rektörü'nden yöneticilerine, doktorlarına kadar tebrik ediyorum. Bu millet kendisine hizmet etmiş olanları unutmuyor. Kamuoyu arkasında ve birlikte destekçisi oluyor. Bunlar milletimiz adına sevindirici olaylar. Doktor arkadaşların bize verdiği bilgiye göre, önemli mesafeler alındı. Ağır bir ameliyat, ağır bir tedavi ama gün geçtikçe iyiye gittiğini görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Sağlık ve şifa diliyorum."

Kaynak: AA