'İncirlik Üssü Kapatılmalı'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, İncirlik Üssü'nün kapatılması gerektiğini belirtti.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Stadyumu Hakemler Derneği Konferans Salonunda gerçekleşen İzmir teşkilatı ekim ayı divan toplantısı partinin genel başkan yardımcısı Fatih Aydın'ın katılımıyla yapıldı.

Burada konuşan Aydın, Türkiye'nin çevresinde yaşanan sorunların Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Ekonomik İşbirliği Örgütü'nün aktifleştirilmediği sürece çözülemeyeceğini ifade etti.

ABD'nin çatışmaların olduğu bölgelerde yeni sorunlar çıkardığını ileri süren Aydın, bu ülkenin İncirlik Üssünü saldırı amacıyla kullanmasından rahatsız olduklarını kaydetti.

İncirlik Üssü'nün kapatılması gerektiğini savunan Aydın, "ABD bölgedeki bütün saldırıları İncirlik Üssünü kullanarak yapıyor. Niye bu üssü kapatmıyorsunuz? FETÖ’nün darbe plan ve girişimleri nerede yapıldı? İncirlik’te. Niye kapatmıyorsunuz? Bir yerde Arakan, Suriye, Filistin konuşuluyor da siyonizm konuşulmuyorsa, o konuşma siyonizmin işine yarar. Bir yerde DAEŞ, FETÖ, PKK konuşuluyor da siyonizm konuşulmuyorsa, o konuşma siyonizmin işine yarar." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Genel Başkan yardımcısı Şerafettin Kılıç, İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan ile partililer katıldı.

Kaynak: AA