Aşk Festivali Renkli Görüntülerle Sona Erdi

İzmir’in Çeşme ilçesinde düzenlenen 3 Aşk Festivali, barış, sevgi ve hoşgörü çağrılarıyla sona erdi.

Aşk Festivali Renkli Görüntülerle Sona Erdi
Çeşme ilçesinde, 3. Aşk Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen çok sayıda vatandaş, Dalyan Mahallesine akın etti. Dalyan mahallesi sahili iki gün boyunca adeta dans, müzik ve eğlencenin merkezi oldu. Festivalin ikinci gününde, Efedrin Band konserleri, Bluco Entrudo Ritm Grubu gösterileri ve dans gösterileri ile keyifli saatler yaşandı. Festival ziyaretçileri, Dalyanlıların açtıkları stantlarda sunulan ev lezzetlerinin tadına bakarken, çeşitli hatıra eşyaları ve el ürünü takıları da Aşk Festivali hatırası olarak aldı. Dalyan Mahallesindeki kafe ve restoranlarda da, Aşk Festivali nedeniyle doluluk yaşandı.

Öte yandan restoranların olduğu sokakta balonlarla yapılan kalp şeklindeki taklar da, festival ziyaretçilerinin beğenisini kazandı. Festival ziyaretçileri renkli sokakta hatıra fotoğrafları çektirerek, Aşk Festivali anılarını ölümsüzleştirdi. Nişan töreni için Dalyan sahiline gelen Erkmen Koç ve Nazmiye Karayel çifti ise ilgi odağı oldu. Festival ziyaretçileri genç çifte mutluluk dilediler.

Festivalin son gününde bir açıklama yapan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, festivali renkli geçtiğini ifade söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok da, festivale CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ile birlikte geldi.

3. Aşk Festivali, çok sayıda kişinin izlediği "Her aşk biraz komiktir" adlı romantik komedi oyunuyla sona erdi.
Kaynak: İHA